Vogelsport - AF Dadeco Decoratie, Sportprijzen & Relatiegeschenken. Gespecialiseerd in de vogelsport.

...........Welkom op de website van AF Dadeco Decoratie, gegarandeerd het goedkoopste adres voor al uw sportprijzen in de regio's Brabant en Zeeland.........LET OP!!!! i.v.m. problemen bij het productieproces, zijn sommige Awards (glas) tijdelijk niet leverbaar, dit staat op zowel de prijslijst als bij desbetreffende items vermeld. Gelieve hier rekening mee te houden bij uw bestelling...........
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

In zowel Nederland als België is AF Dadeco Decoratie bekend bij diverse vogelverenigingen. AF Dadeco Decoratie is namelijk ooit begonnen om voor deze mooie tak van sport, de tentoonstellingsprijzen te vervaardigen, omdat juist voor deze sporttak haast niets te verkrijgen was. Later heeft AF Dadeco Decoratie het werkterrein uitgebreid naar de vele andere takken van sport.

AF Dadeco Decoratie kan voor uw vereniging een gepast TT prijzenpakket samenstellen voor de meest gunstige prijs. Op de diverse pagina's van deze website vind u enkele voorbeelden van de mogelijkheden, heeft u andere suggesties, dan overleggen wij graag met u over de mogelijkheden, tijdens een geheel vrijblijvend gesprek in een huiselijke sfeer. Omdat AF Dadeco Decoratie niet gebonden is aan een duur bedrijfspand, kunnen wij onze prijzen voor uw bestelling laag houden, wat vele penningmeesters als muziek in de oren zal klinken. Breng eens een bezoekje aan een van onze tevreden klanten tijdens hun jaarlijkse vogeltentoonstelling, om naast de aanwezige vogels ook de geleverde prijzen te bewonderen, en doe daar dan ideeën op voor uw eigen verenigingstentoonstelling.

In hoofdzaak kunt u bij ons terecht voor o.a.:

  • Medailles,

  • Rozetten,

  • Wandborden (hout),

  • Awards (glas, hout, en kunststof),

  • Sleutelhangers (herinnering aan bv 50 jarig bestaan van uw vereniging)

  • Standaards etc., etc.


In principe kunnen wij alle materialen met een glad oppervlak voor u bedrukken (vraag naar de mogelijkheden). Jaarlijks komen er nieuwe modellen uit, waardoor er soms "oudere en vaak niet meer bij te bestellen" modellen hier op de plank blijven staan, welke u dan voor een zeer lage prijs kunt bemachtigen. Ideaal voor dat ene jeugdlid of jubilarus in uw vereniging.
Ook kunnen wij voor uw kweekruimte diverse "op maat" gemaakte bedrukte artikelen leveren zoals: kooinummers (met of zonder vogelafbeelding), nummers voor op de nestkasten, en de "Hier waak ik", borden. Dit alles wordt gemaakt van 0,8mm dik aluminium in de kleur wit of mat zilver, en geheel volgens uw wensen (voor zover mogelijk) geleverd. Heeft u ondanks ons aanbod toch nog andere wensen? Laat het ons weten, en we zullen proberen het voor u te realiseren. Dit geld natuurlijk ook voor alle andere takken van sport.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu