Plak instructies - AF Dadeco Decoratie, Sportprijzen & Relatiegeschenken. Gespecialiseerd in de vogelsport.

...........Welkom op de website van AF Dadeco Decoratie, gegarandeerd het goedkoopste adres voor al uw sportprijzen in de regio's Brabant en Zeeland.........LET OP!!!! i.v.m. problemen bij het productieproces, zijn sommige Awards (glas) tijdelijk niet leverbaar, dit staat op zowel de prijslijst als bij desbetreffende items vermeld. Gelieve hier rekening mee te houden bij uw bestelling...........
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Overige

Hieronder vind u de plakinstructies voor vinyl stickers op bv uw auto, boot en caravan.
Plak niet
onder een temperatuur van 10 graden Celcius. AF Dadeco Vinyl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen voor, tijdens en na het aanbrengen van de sticker.
Ook beschadigingen die optreden bij het verwijderen van de sticker zijn voor eigen risico.

1.) Maak de ondergrond goed schoon en vetvrij.

2.) Bepaal de locatie van uw sticker, meet daarbij altijd vanuit de tekst / afbeelding, dus niet vanaf de rand van de sticker. Zet vervolgens de sticker met schilderstape vast.

3.) Bevestig een stuk schilderstape op de rand van de sticker, en verwijder de eerder geplaatste schilderstape. Bij grotere stickers is het aan te raden om een stuk schilderstape in het midden van boven naar beneden te plakken zodat de sticker in twee gelijke vlakken wordt verdeeld.

4.) Vouw de sticker om en verwijder de drager (gekleurde "witte" achterzijde) van de sticker. Indien u een grotere sticker heeft doet u dit eerst met de ene helft, waarna u de drager afsnijd ter hoogte van de vertikaal geplaatste tape.

5.) Vouw de sticker terug naar de gewenste positie en strijk deze glad met bv een bankpasje. Bij grotere stickers doet u dit eerst met de ene helft, en vervolgens gaat u weer naar stap 4  voor de andere helft van de sticker, wrijf de sticker vanuit het midden naar buiten aan op het te beplakken object. Zodat er geen luchtbellen meer onder de sticker zitten.

6.) Verwijder nu de transfertape (transparante laag op de sticker), zodat de sticker zelf op het te beplakken object blijft zitten. Mochten er stukken tekst en/of afbeeldingen niet loskomen van de transfertape, ga dan terug en druk de sticker op die plaatsen nog eens extra aan.

7.) Uw sticker is nu geplaatst, mochten er ondanks uw voorzichtigheid toch nog luchtbelletjes onder de sticker zitten prik deze dan door en strijk de sticker nogmaals aan om de lucht er onderuit te halen.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu